Flislossning i Karlshamn

Under 11 dagar har Karlshamns Hamn haft besök av fartyget M/V Santa Johanna där Becoship i sin roll som fartygsagent tagit hand om fartyget under tiden i hamn.

Fartyget lossade 34.138 ton eucalyptusflis från Uruguay, vilket motsvarar drygt 110.000 kubikmeter. Flishögen har växt för var dag trots att 7-9 flisbilar kört hela tiden till Nymölla och när båten var lossad upptog flishögen ca 10.000 kvadratmeter kajyta innan det sista lastades upp 4 dygn senare för transport vidare till Stora Enso i Nymölla.

Santa Johanna 1         

 Santa Johanna 2 

Santa Johanna 3

Välkommen Jonas

Vi välkomnar idag Jonas Karlsson som den 22 augusti börjar sin anställning hos oss på Becoship.

Kontaktuppgifter till Jonas:

Vxl: 0454-190 80
Direkt: 0454-190 81
Mobil: 0708-13 02 24
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ny stf. platschef i Karlshamn

Vi är glada att kunna meddela att från mitten av augusti så kommer Jonas Karlsson att vara en del av vårt team i Karlshamn.

Jonas Karlsson har en bred och lång erfarenhet av spedition och klarering och kommer att bli en viktig del i vår fortsatta expansion.

Nyanställning

Den 5:e maj började Mats Franzén på Becoship i Karlshamn.

Han kommer närmast ifrån Eon Värmekraft i Karlshamn, där han arbetat i 4,5 år  med logistik och inköp.

Vi hälsar honom hjärtligt välkommen i vår organisation som haft en god utveckling den senaste tiden.

Stora virkesvolymer över Karlshamn

Becoship har tillsammans med Jönsson Novabolagen och Karlshamns hamn medverkat till Vida Woods flytt till Karlshamn som ny utskeppningshamn för stora delar av deras virkesvolymer till England.

Sedan februari körs nu stora mängder virke dagligen till Karlshamn med Vidas egna tåg. Becoship har en stor roll i kedjan genom att spediera all last och planera så att godset lastas på rätt fartyg till rätt destinationshamn.

  • 1
  • 2